Rolstoelbus verhuur

Offerte aanvragen

Rolstoelbus huren

met chauffeur

Bent u zelf minder mobiel? Of maakt uw reisgezelschap gebruik van een rolstoel? Wij bieden rolstoelbussen, waarmee het veilig, gemakkelijk en comfortabel reizen is.

Iedereen kan optimaal genieten van de reis in een rolstoelbus van Coulant Touring. Met een rolstoellift helpen wij u in de rolstoelbus. Wij zien een lichamelijke beperking niet als reden om niet van reizen te genieten. De rolstoelbus is tevens voorzien van een slow stair. Laat u niet in uw vrijheid beperken; mobiliteit is voor iedereen!

Betrokken en gespecialiseerd

Coulant Touring is gespecialiseerd in rolstoelvervoer. Door onze jarenlange ervaring en streng opgeleide chauffeurs staat het reizen met Coulant Touring garant voor een fantastische busreis. Wij beschikken over een 14 meter rolstoelbus, waar de rolstoelen snel en gemakkelijk vastgezet kunnen worden in de bus en een gordel om krijgen voor alle veiligheid.

Ook voor mensen die slecht ter been zijn en moeilijk de bus in kunnen komen, is de lift een fantastische oplossing.

Onze chauffeurs zijn EHBO-geschoold, betrokken en geduldig. Ze helpen met in- en uitstappen en weten hoe te handelen in geval van nood. Zij dragen zorg voor een ontspannen reis.

Offerte-aanvraag

  • MM slash DD slash JJJJ