Schoolreizen vervoer

Offerte aanvragen
Een schoolreisje begint al in de touringcar. De gespannen kinderen in een grote bus richting de bestemming waar ze de hele dag plezier hebben met elkaar. Met Coulant Touring wordt dit sowieso een geslaagd schoolreisje! Een vrolijke chauffeur die met een luxe touringcar voor komt rijden om kinderen en begeleiders op een veilige en verantwoorde manier naar de bestemming en terug naar school te brengen. Onderstaand treft u een aantal mogelijkheden waar u heen kunt op schoolreisje. Mist u nog een bestemming of wilt u meer info betreffende een schoolreisje, neem dan contact op met ons op!

Attractiepark Slagharen

Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Gaat dit je te hard, ga dan de omgeving verkennen in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn beschikt over meer dan dertig attracties en shows. Er zijn onder meer twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame. Bij mooi weer kom je natuurlijk naar het Aquaventura Slidepark om te zwemmen en te spelen. Gegarandeerd een leuk dagje uit voor de hele familie!

Attractiepark Duinenzathe

Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

Walibi Holland

Walibi Holland staat gelijk aan een onvergetelijke dag uit. Je bevindt je in een wereld vol plezier, spanning en gezelligheid! Je kunt je in het park vermaken met gave achtbanen, lekker eten en vele andere (water)attracties. Naast de thrill rides voor de grotere daredevils zoals Lost Gravity of Goliath, zijn er voor de wat kleinere kinderen ook verschillende rides die de zintuigen doen prikkelen. Walibi Holland heeft het allemaal!

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jou the place to be!

Dierenpark Wildlands

WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra’s en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.

Dolfinarium Harderwijk

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Apenheul

Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen gewoon los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen! Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de stoere gorilla’s en slimme orang-oetans. De dierverzorgers vertellen je alles over deze bijzondere dieren tijdens speciale presentaties.

Kinderpretpark
Julianatoren

Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet! De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de draaiende Piraat!

Attractiepark
Sprookjeshof

Zin in een dag plezier vol spelen, klimmen en klauteren? Kom dan naar attractiepark Sprookjeshof! Ieder jaar hebben vele bezoekers een onvergetelijke dag in ons prachtige speelpark. Niet alleen bij mooi weer, maar ook bij regen of sneeuw, want naast het attractiepark is er ook een 3000m2 grote indoor speeltuin voor volop speelplezier het hele jaar door!

Speelboerderij
De Drentse Koe

Bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe beleven kinderen het echte boerengevoel!

Naast een fantastisch buitenterrein met traptrekkers en skelters, boerenbiljart, springkussens, maisdoolhof, dierenweide en kabelbaan, is er ook een enorme speelschuur met o.a. Klim en-glijtoren, speelmanege en unieke Glow in The dark benedenverdieping met Pannavoetbal en Oud Hollandse Spelen. Terwijl de kinderen spelen, genieten ouders van het zonnetje op terras. Natuurlijk eindig je de dag met een heerlijk vers ijsje van de boerderij!

Familiepark Nienoord

Een dagje uit kan niet meer stuk in Familiepark Nienoord, gelegen op het Groningse Landgoed Nienoord. In de speeltuin rennen de kinderen van de ene attractie naar de andere waar ze kunnen klimmen, spelen, glijden en rennen. Daarna is het genieten van een ijsje of een Slush Puppie bij Nieno’s Smulpaleis. Maar niet te lang, want de apenkooi, tractorbaan, scooterbaan en de glijbanen liggen te wachten. En vergeet niet een ritje te maken in de trein. Ook springkussens en draaimolens zijn te vinden op het park.

Als klap op de vuurpijl is er op het landgoed ook nog een kinderboerderij en Zwemkasteel Nienoord.

Offerte-aanvraag

  • MM slash DD slash JJJJ