Musical vervoer

Contact opnemen

Tina Turner de Musical

 

Wie kent Tina Turner nou niet?! Een prachtige carriere met daarbij vele mooie nummers, dit mag u niet missen! Coulant Touring biedt u graag vervoer + 1e rang tickets + een afsluitend 3-gangen diner aan.
Met onderweg een lekker kopje koffie/thee met cake rijden wij u veilig en comfortabal naar het Beatrixtheater in Utrecht. En na de voorstelling staat de chauffeur met de bus weer klaar om u vervolgens mee te nemen voor een heerlijk 3-gangen diner. Na het diner brengt de bus u weer terug naar de opstaplocaties.

Tina Turner de musical, het verhaal:

Nadat deze productie eerst Londen en Hamburg veroverde, komt deze topmusical nu naar ons land! In februari 2020 spat het levensverhaal van ‘The Queen of Rock’ van het podium. Het leven van was net zo kleurrijk als haar muziek, en alle pieken en dalen komen dan ook voorbij deze voorstelling.
Duik in het leven van deze krachtige dame die afrekende met elk vooroordeel en geniet van muzikale pareltjes zoals ‘Simply The Best’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en ‘We Don’t Need Another Hero’.

Datum

 

 

Aanvang     Prijs p.p.

 

Inclusief:
– Vervoer per luxe touringcar
– 1ste-rangs entreekaart
– Koffie/thee met cake onderweg
– 3-gangen diner op terugreis

Exclusief:
– Reserveringskosten per boeking (€3,50)

Optioneel:
– Alleen vervoer (€ 30,- pp)

Opstaplocatie’s:
– Heerenveen
– Wolvega
– Oldeberkoop
– Steenwijk

Soldaat van Oranje

 

Coulant Touring wil met u naar de TheaterHangaar in Katwijk bij Leiden.
Met een lekker kopje koffie/thee met cake onderweg rijden wij u tot aan de voordeur van de hangaar waar u gaat genieten van fantastische musical. En na de voorstelling staat de chauffeur met de bus weer klaar om u weer veilig naar de opstaplocatie te brengen. U gaat toch ook mee?

Soldaat van Oranje, het verhaal:

De Leidse student Erik Hazelhoff en zijn vrienden leiden een onbezorgd studentenleven, totdat de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen. De begin twintigers realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop en de verhoudingen op scherp. Iedereen moet keuzes maken. Vechten voor vrijheid, volk, vaderland? Verder studeren met de kop in het zand? Of doelbewust kiezen voor de vijand?

Datum

Aanvang     Prijs p.p.

 

Inclusief:
– Vervoer per luxe touringcar
– 1ste-rangs entreekaart
– Koffie/thee met cake

Exclusief:
– Reserveringskosten per boeking (€3,50)

Optioneel:
– Alleen vervoer (€ 30,- pp)

Opstaplocatie’s:
– Heerenveen
– Wolvega
– Oldeberkoop
– Steenwijk

Opgaveformulier Musicals

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xfxv

Trips & Tickets is een partner waarmee we bovenstaande reizen opzetten en uitvoeren.
Klik op het logo om de volledige agenda voor de komende tijd te zien en regel op deze manier al uw uitstapjes!!