Op maat gemaakte

bustours door ’t Gooi

Altijd al willen weten welk huis van welke BN’er is? Met daarbij leuke wetenswaardigheden die daarbij vertelt worden. Dan is deze dagtocht zeker iets voor u!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij het volgende voorbeeldarrangement alvast voor u uitgewerkt, maar in de brochure en onderaan de pagina vindt u nog meer suggesties en leuke bestemmingen! Vraagt u gerust om een offerte op maat voor een dagtocht met de bestemming van uw keuze!

BN-Tour & varen op de Vecht

Een geweldig leuke dagtocht met hele goede recensies van groepen die u zijn voorgegaan, dit moet u echt een keer gedaan hebben!

We vertrekken ’s morgens mooi op tijd zodat we rond koffietijd in Hotel de Witte Bergen (vd Valk) in Eemnes aanwezig zijn. Na een heerlijk kopje koffie met gebak stappen we weer in de bus. Onze gids Martin de La Mar van BN Tours neemt ons mee op een anderhalf uur durende tocht door ’t Gooi. Hij vertelt u op zeer enthousiaste en humoristische wijze leuke wetenswaardigheden over verschillende Bekende Nederlanders die hier wonen en laat ons hun schitterende Villa’s zien.

Rond 12.30 uur zijn we weer bij het Van der Valk hotel in Eemnes, waar gebruik gemaakt kan worden van een uitstekend verzorgd en zeer uitgebreid lunchbuffet inclusief soep, verschillende broodsoorten, vleeswaren, salades, kroket en verschillende warme gerechten (Live Cooking, de samenstelling is dagelijks wisselend). Inclusief koffie, thee, diverse sappen en melk.

Na de lunch rijden we naar Maarssen, waar we een prachtige rondvaart over de Vecht maken. Tijdens de vaart kunt u de schitterende dorpjes, buitenhuizen en theekoepels langs de route bewonderen en genieten van een kopje koffie of thee met een Petit Four gebakje. Na afloop van de twee uur durende rondvaart rijden we huiswaarts.

Let op! Het precieze tijdschema is afhankelijk van de beschikbaarheid van de gids en de rondvaartboot.

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 2x koffie/thee met gebak
 • Rondrit met gids BN Tours
 • Zeer uitgebreid koud/warm lunchbuffet
 • Rondvaart Vecht (2 uren)
 • 2x koffie/thee met Petit Four

Vanaf prijzen per persoon:

 • 40-44 personen € 63,75 pp
 • 45-49 personen € 61,50 pp
 • 50-54 personen € 59,00 pp

Stel uw eigen dagtocht samen

Heeft u liever een andere reiscombinatie? Dat is uiteraard mogelijk! Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden waarmee u uw dagtocht kunt samenstellen. Voor het volledige overzicht kunt u de brochure downloaden.

't Gooi

Dagtochten ’t Gooi
Binnenkort kunt u in plaats van de reeds samengestelde dagtocht uw dagtocht in ’t Gooi zelf samenstellen. Later meer..

't Gooi

Dagtochten ’t Gooi
Binnenkort kunt u in plaats van de reeds samengestelde dagtocht uw dagtocht in ’t Gooi zelf samenstellen. Later meer..

't Gooi

Dagtochten ’t Gooi
Binnenkort kunt u in plaats van de reeds samengestelde dagtocht uw dagtocht in ’t Gooi zelf samenstellen. Later meer..

Offerte-aanvraag

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.