Dagtochten Gelderland

Offerte aanvragenDownload brochure

Op maat gemaakte

bustours door Gelderland

Menig dagtocht vindt plaats in Gelderland. Met zijn bekende zandsculpturen in Garderen. En natuurlijk door het prachtige natuurgebied, de hoge veluwe!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij het volgende voorbeeldarrangement alvast voor u uitgewerkt, maar in de brochure en onderaan de pagina vindt u nog meer suggesties en leuke bestemmingen! Vraagt u gerust om een offerte op maat voor een dagtocht met de bestemming van uw keuze!

Oude ambachten & zandsculpturen

Voor een dagtocht in de provincie Gelderland beperken wij ons tot een aantal voorbeeld bestemmingen die vanuit het Noorden goed bereisbaar zijn in 1 dag. Mocht u zelf een andere bestemming in de provincie Gelderland in gedachten hebben, dan denken wij natuurlijk graag met u mee om een passend arrangement samen te stellen!

Het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum in Terschuur is een fantastisch leuke dagtochtbestemming. In het museum is een uitgebreide collectie van oude ambachten, diverse wisseltentoonstellingen en oud speelgoed te vinden. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek komt u ogen tekort! U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met gesorteerd gebak en aansluitend bezoekt u het ambachtenmuseum. Na de lunch bezoekt u het speelgoedmuseum met een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed.

Vervolgens brengt de bus u naar Garderen, waar u zich op het Veluws Zandsculpturenfestijn zult verwonderen over de prachtige zandsculpturen. Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren hier jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen met jaarlijks een nieuw thema. In 2018 is het thema “Hollandse Meesters”.

Na een afsluitend kopje koffie of thee met appelgebak rijden we naar een dinerlocatie voor een goed verzorgd drie-gangen diner.

In overleg is dit arrangement natuurlijk ook te reserveren zonder diner of met een meer uitgebreide (warme) lunch.

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar van 08.30 – 20.00 uur
 • 1x koffie/thee met gesorteerd gebak (2e kop koffie/thee € 1,- extra pp)
 • Entree Ambachten & Speelgoedmuseum
 • Lunch (Soep, 2 broodjes, koffie/thee/melk/karnemelk)
 • Entree Veluws Zandsculpturenfestijn
 • 1x koffie/thee met appelgebak (2e kop koffie/thee € 1,- extra pp)
 • 3-gangen diner tijdens terugreis

Vanaf prijzen per persoon:

 • 35-39 personen € 71,00 pp
 • 40-44 personen € 68,50 pp
 • 45-49 personen € 66,00 pp
 • 50-54 personen € 64,25 pp

Stel uw eigen dagtocht samen

Heeft u liever een andere reiscombinatie? Dat is uiteraard mogelijk! Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden waarmee u uw dagtocht kunt samenstellen. Voor het volledige overzicht kunt u de brochure downloaden.

Barneveld / Terschuur

Het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum
Dit geweldig leuke en uitgebreide museum biedt een rondgang langs 160 ambachten, winkeltjes van vroeger en compleet ingerichte werkplaatsen. Zo vindt u er een oude smidse, een scharensliep, een drogisterij, een schoolklasje, een leerlooier, een slagerij, een drukkerij en vele andere ‘oude’ beroepen. Precies zoals het vroeger was… In het ambachten museum staat niets achter glas, waardoor de spullen van dichtbij zijn te bekijken en aan te raken. Rolstoelvriendelijk, invalidentoilet aanwezig

Harderwijk

Rederij Randmeer
Rederij Randmeer verzorgt vaartochten vanuit het historische stadje Elburg of vanuit Harderwijk, verschillende tochten mogelijk bijvoorbeeld over het Veluwemeer of naar Kampen, Urk of Spakenburg. De goed verzorgde schepen zijn uitstekend rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet.

Harskamp

De Passiflora Hoeve
Niet alleen betoverend door de schoonheid van honderden soorten Passiebloemen, Aristolochia’s, Fuchsia’s en Hibiscussen maar ook een zeer uitgebreide collectie tropische vlinders maken een bezoek aan de Passiflora Hoeve in Harskamp zeker de moeite waard. Voor groepen geopend vanaf half mei t/m 11 oktober.

Offerte-aanvraag

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.